luni, 30 martie 2009

Nottingham - town of Antichrist

Până la experienţa de neuitat de la Nottingham avem un pic de povestit...

Plecarea spre Nottingham a fost excitantă: plecam din nou într-o ţară nouă după mult timp (aproape un an) şi plecam într-un proiect, primul meu proiect la noul meu job (Gameon). Deci trac mare.


Binenţeles că ne-am oprit la Londra. A fost un tur de forţa. Am vizitat tot ce se putea vizita în câteva ore: palatul, turnul, roata, Tamisa, un parc. Era în ianuarie şi m-a frapat ca pomii erau înfloriţi, în parc erau ghiocei şi animale şi păsări în libertate. Ca să nu mai zic că fetele pe stradă erau în balerini şi fără şosete în timp ce eu eram cu şuba pe mine :)


Într-un târziu, extenuaţi, am luat trenul spre Nottingham şi când am ajuns acolo ne-am...rătăcit!!! Închipuiţi-vă doi indivizi zgribuliţi de frig, morţi de foame, cu ochii cârpiţi de somn, tragând de trollere in the middle of nowhere. Pentru că acolo eram. Reuşisem să ieşim din oraş :))

Nişte oameni de treabă, puţin cam veseli, care se retrăgeau dintr-un pub ne-au îndrumat spre hotel. Iar în hotel a fost raiul pe pământ, baia şi patul nu mi s-au mai părut de 4 stele, ci de 40 :).

De a doua zi a început munca, dar trecem sub tăcere aceste mici amănunte ale vieţii, cele 8 ore pe zi în care facem diverse lucruri pentru bani.

Şi toată povestea asta ne aduce în ultima seară în care gazdele s-au gândit să mergem într-un club să sărbătorim rezultatele întâlnirii. Clubul era....o biserica, o catedrala!!!! Dacă sunteţi amatori de inedit, dacă sunteţi atei...GO! (The Pitcher and Piano). Este un local foarte faimos, chiar atunci când am ajuns noi, erau acolo nişte autocare care descărcau oameni care veneau special să se distreze în acel....locaş. Românii sunt oameni cu frica lui Dumnezeu, am crescut într-un mediu relativ religios, deci mi-a fost greu să accept că oamenii au avut simţ practic şi au transformat o clădire, care nu mai era demult folosită în scopul în care fusese creată. Poate e timpul să depăşim nişte prejudecăţi.....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu