luni, 30 mai 2011

SkirtBike in Bucuresti

Recunosc cu rusine ca m-am lasat influentata de mai multi factori si abia ieri a fost prima data cand am iesit cu bicicleta pe anul asta. Dar tot raul e spre bine, nu-i asa? Am inceput anul biciclistic intr-un mod extraordinar: mi-am pus fusta si espadrile si am participat la SkirtBike.

A fost cea mai frumoasa plimbare cu bicicleta pe care am facut-o. Pana acum, pentru mine mersul cu bicicleta insemna sport, provocare, adrenalina, depasirea limitelor proprii, abilitate in traficul din Bucuresti si intotdeauna echipament adecvat.

De acesta data, am experimentat ceva cu totul diferit: la locul de intalnire, eram cam 200 de fete in rochii, pe tocuri, cu palarii sic, cu flori in cosulete si cu baloane agatate de sa. Din loc in loc, printre picioare frumoase, mai zareai si picioare neepilate, caci la SkirtBike au fost si barbati in kilt, iar cei care nu aveau, si-au pus pur si simplu fuste de la prietene.

Am pornit in alai, super colorat si galagios, acompaniati de politie, pe traseul Magheru -Victoriei -Arcul de Triumf - Kiseleff - Gradina Verona. A fost de vis. Am avut garofite pe ghidon, am mers super incet fata de ritmul meu normal si am afisat un zambet de zile mari. Am sfidat traficul, mergand pe doua benzi, am admirat trandafirii de pe marginea drumului si am fost admirata. (Desi eu cred ca masinile care claxonau, nu claxonau initiativa Velobello sau fetele pe biciclete, ci faptul ca politia ii tinea pe loc)

Ce sa va mai spun? I am pround to ride like a girl :)
Mai multe poze pe blogul Velobello.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu