marți, 19 aprilie 2011

UK sau OK?

London Eye, februarie 2010



UK ar trebui sa isi spuna OK. Din cauza rotilor. Noile obiective turistice pe care le intalnesti in marile orase. Dupa ce a fost instalata London Eye, marea roata din Londra, de unde poti vedea (daca nu prinzi ceata cum am prins eu) orasul la 360 de grade, s-a nascut o noua moda in UK. Orasele care nu au si ele un turnulet acolo, ceva in care sa te cateri, sa te holbezi cu pletele in vant si sa pozezi acoperisuri, si-au montat roti.

Birmingham, ianuarie 2010

In Birmingham, in piata centrala, la un pret "turistic", poti face o tura diurna sau nocturna si poti vedea/fotografia ....ceva. Ca nu pot spune ca e acoperis sau cladire sau panorama, avand in vedere ca te rotesti intr-o cabina inchisa, cu geamuri curate sau nu.



In Nottingham, tot in piata centrala, dai peste un alt monstru, o creatura uriasa, care nu se potriveste deloc cu arhitectura, si in care nici macar nu se urca prea multi oameni. Bila alba pentru Nottingham este ca roata este temporara, fiind inlocuita cu alte instalatii in functie de sezon - patinoar, targ de Craciun etc.

Nottingham, martie 2011

Parerea mea este ca cine nu are batran, sa isi cumpere, dar cine nu are un turn in oras, sa nu isi monteze o roata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu