miercuri, 22 iunie 2011

Cu hoarda in Cheile Nerei

Acest post este despre o experienta inedita, din care abia imi revin. Am fost pe Cheile Nerei cu o trupa de 22 de oameni, dintre care doar 7 barbati ;).
In Cheile Nerei a fost frumos, dar nu extraordinar. Se pare ca nu am ascultat de proverbul romanesc: la pomul laudat sa nu te duci cu sacul...Ma asteptam la alt gen de peisaj si la alt gen de trasee.
Referitor la trupa cu care am fost nu pot sa zic decat de "bine": ba "nu ne place camera", ba "nu e buna mancarea", ba "ne e frig", ba "nu putem sa urcam", ba "mai e ceva de vazut in afara de apa asta murdara?" etc. Cu ocazia asta mi-am dat seama ce inteleg barbatii prin "remorca" ;)
Am mers foarte mult pe drum forestier, deci no fun. Iar ce nu era drum forestier, era plin de noroaie. Dupa ce am mers de mi-au iesit picioarele din fund si mi-a cedat un genunchi ( reusit sa vad 2 lacuri, 2 cascade si 1 pestera.
Cam asa a fost:"Echipa" nu a vrut sa isi strice masinile si am inchiritat o dubita sa ne care pe munte.... Asta nu e Nera, e doar una din marile balti din drumAsta e pensiunea in care am stat (si nu va recomand) si asa ne curatam bocanciiLacul Dracului - lac carstic si cu pesti in el ;)Desi nu e recomandat sa intri in pesterile de acolo fara speolog, am intrat si am si iesit ;)
Rafting pe Nera, dar noi doar ne-am uitat :(Tunele romane. CicaOchiul Bei, un lac ffff clarCascada Beusita, ultima cucerire

E dragut in Cheile Nerei, nu? Dar am strabatut un drum imens (vorba cuiva, in 11 ore ajungeam in Italia) ca sa vad doar atat. Imi pare rau ca nu am facut rafting, ca nu am parcurs mai multe trasee (sau mai lungi), ca nu am apucat sa traiesc atmosfera satelor (sa pozez casele, sa merg cu satenii la ruga, sa ascult povesti cu vipere).

Cu siguranta va exista o data viitoare.

4 comentarii:

  1. invidie maxima!!! poate ajung si eu anul asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac la nebunie pozele... culorile. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ciprian:da si tu un semn, sa facem o iesire impreuna
    @castelana: iti recomand o iesire in zona. sau iti vand aparatul meu foto, ca sa poti face poze asa ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ciprian: ai grija ca de data aceasta sa nu mai ajunga in zona cu "hoarda"..."Domnisoara" cred ca nu cunoaste notiunea de "gasca"...de integrat, nici atat!

    RăspundețiȘtergere